TREENILEIRI FUERTEVENTURASSA

Lähde Viikingin matkaan valloittamaan Fuerteventuran Playitas Resort tammikuussa 2025! Toiminnallisen harjoittelun treenileiri soveltuu kaikille toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille, olit sitten aloittelija tai kokeneempi harrastaja. Käytännössä jos uskallat mennä wodeille, voit silloin tulla myös tälle reissulle mukaan. Kaikki harjoitukset ovat muokattavissa omaan tasoon sopiviksi valmentajan avulla.

Tietoa viikosta

Treeniviikko tulee sisältämään 6 WOD (workout of the day) sessiota, sekä muutaman voimistelutekniikkapajan. Treenit sisältävät mm. painnonnostoa, kestävyyttä ja voimistelua. Näiden lisäksi tulee myös yhteisiä juoksulenkkejä ja uintitreenejä. Voit täysin oman fiiliksen mukaan osallistua kaikkiin tai jättää osan harjoituksista väliin.
Tarkoitus on jättää kalenteriin tilaa, jotta jää reilusti aikaa myös vapaa-ajalle sekä sopia mahdollisesti yhdessä paikan päällä erilaisia aktiviteetteja. Viikko sisältää yhden lepopäivän keskellä viikkoa, jolloin on mahdollisuus tehdä juuri sitä mitä haluaa hotellilla tai lähteä mukaan muiden leiriläisten kanssa pyöräilemään ja tutkimaan saarta. Loman hintaan sisältyy täysihoito, jossa ruokailu on suunniteltu tukemaan treenaamista. Joka ilta on luvassa yhteinen illallinen ja huonoa huumoria.

Koko matkan tavoite on kerätä hyvä porukka kasaan ja lähteä yhdessä nauttimaan treenaamisesta auringossa! Hyvä ja huono uutinen on se, että paikat tullaan myymään loppuun, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin, niin et jää tästä ikimuistoisesta reissusta paitsi. 

Hinta alk.:
1545 €/hlö kahden hengen huone
1895 €/hlö yhden hengen huone

Matkustusajankohta & matkakohde:
20.1.2025 – 27.1.2025 , Fuerteventura

Lentoajat:
20.1.2025 Finnair, Helsinki-Fuerteventura, 08.00-12.15
27.1.2025 Finnair, Fuerteventura-Helsinki 13.15-21.20