KUKA ON VILLE VIIKINKI?

Unbroken 2018
Unbroken 2018

Voit seurata meikäläisen touhuja myös Instagramista.

Olen liikuntaneuvoja, personal trainer ja periksiantamaton CrossFit-urheilija. Rakastan monipuolista harjoittelua, siksi olenkin löytänyt omaksi lajikseni Crossfitin, jonka parissa kilpailen ja valmennan. Loin tämän sivuston, jotta voin tuoda kaikki palveluni samalle sivustolle.

Intohimoni on auttaa ihmisiä liikunnan ja terveyden kanssa, tykkään työskennellä kaikkien eri tasoisten liikkujien ja urheilijoiden parissa. Erittäin tärkeää minulle valmennuksesissani on, että ihminen oppii harjoittelemaan oikein ja tietää mitä tekee myös kun valmennus päättyy, niin että joku kaunis päivä asiakas ei tarvitse enää valmennusta. 

Olen vuosien aikana tehnyt todella laajasti liikunta-alalla töitä, mutta erityisosaamiseni on lyhyesti ja vaatimattomasti sanottuna toiminnallinen harjoittelu ja sen valmentaminen. Asiakas on kapteeni joka päättää mihin mennään ja minä olen kompassi joka näyttää suunnan. 

Oma valmennusfilosofia on pitää asiat yksinkertaisena, unohtaa kikkailut ja keskittyä oleelliseen. Jos harjoittelu ei haasta sinua, se ei myöskään kehitä.

Järjestän kuukausittain yhteistreenejä, leirejä sekä kursseja jossa harjoitellaan Crossfitin voimisteluliikkeitä. Tämän lisäksi järjestän myös Crossfit tapahtumia, mm. Toiminnallisen harjoittelun parikilpailun Hakunila Battlen sekä crossfittaajien bileristeilyn (2019). 

Tältä sivustolta löydät tarkemmin tietoja missä kaikessa meikäläisellä on näppinsä pelissä.


Saavutukset: 
MORE
 IS COMING

2022 Sisäsoudun SM 2000M, 2.sija
2020 Winter War, 4.sija
2018 Unbroken, 1.sija 
2017 Winter War, 3.sija 
2017 Sawotta, 1.sija 
2017 Trampoliinipolttopallon SM, 1.sija   
2015 Unbroken, 1.sija 
2015 CTC OPEN, 1.sija
2015 Eukonkannon MM, 1.sija 
2014 Eukonkannon MM, 1.sija