MITÄ PAKATA KISALAUKKUUN MUKAAN?

28.07.2020
UNBROKEN 2018 / SIMO VEIKKOLAINEN
UNBROKEN 2018 / SIMO VEIKKOLAINEN

Kisalaukku on luonnollisesti yksilöllinen ja jokaisella on varmasti omat taiteelliset näkemyksensä ja tarpeensa.

Pieni tarina: Olen aina pitänyt itseäni minimalistina ja en omista hirveästi ylimääräistä ja pärjään vähällä. Mutta täytyy myöntää että kun matkustin junalla Winter war 2020 kisoihin Sanna Venäläisen kanssa, niin tunsin silloin suurta häpeää.  Itselläni oli monta laukkua ja Sannalla oli mukanaan käytännössä yksi selkäreppu.. Ehkä olen sittenkin turhamaisempi kun kuvittelin 😂

Mutta joka tapauksessa ajattelin jakaa muutaman vinkin mitä mun omasta mielestäni pitäisi omaan kisalaukkuun pakata mukaan:

1. Painonnostokengät
2. Juoksukengät + "CF" kengät (nanot/metconit)
3. Urheiluteippi/sormiteippi
4. Vyö
5. Polvilämppärit
6. Rannetuet
7. Vaihtovaatteita (Coolit sukat)
8. Lämsät x2*
9. Hyppynaru x2*
10. EA- laukku:
- Ihosakset
- Duoderm extra thin hydrokolloidisidos*
- Haavataitos
- Muumilaastareita
- Kylmägeeli
11. Joku patja/alusta*
12. Eväät*
- leipää
- banaania
- kana + riisiä
- välipalakeksiä
- noccoa
- palkkareita

* Lämsiä suosittelen ottamaan mukaan kaksi kappaletta siltä varalta jos toinen pari hajoaa.

* Hyppynarun kanssa sama juttu, suosittelen ottamaan kaksi narua mukaan laukkuun. Jopa myös sinne kisakentälle asti kaksi narua mukaan, koska ei ole ensimmäinen kerta kun se hajoaa kesken suorituksen ja tulee itku jos oma suoritus katkeaa siihen ettei ole narua millä hyppiä. Se ei auta että se naru olisi siellä repussa.

* Erittäin lämmin suositus tälle Duoderm "extra iholle", jos kämmen repeää huolella niin tämä on pelastus. (löytyy apteekista)

* Usein kisapäivät venyy pitkiksi ja lajien välissä tulee pitkiä taukoja, niin olisi nerokasta ottaa mukaan joku patja/alusta minkä päälle voi mennä pötköttelee!

* Eväistä annan sellaisen vinkin että, syö sellaista kiinteää ruokaa mitä normaalisti syöt. Älä vedä pelkästään palkkareita tai käytä jotain eksoottisia buustereita ja geelejä mitä et ole ennen koskaan edes kokeillut. Voi tulla muuten ikäviä yllätyksiä ja vessa kutsuu..  Kannattaa kokeilla tuotteita etukäteen treeneissä ja todeta toimiiko.

En suosittele myöskään juomaan 6 noccoa päivän aikana. 😂
Suolaa ja mankkua vaan reilusti, pelkkä vesi ei riitä, muuten alkaa paikat krampata. 

Ollakseni rehellinen, kana + riisi kombo on todella harvoin tullut mukaan ja joka kerta kun on tullut mukaan niin se on lentänyt roskiin ja olen mennyt syömään jotain muuta. Ota sellaista ruokaa mukaan mitä tekee mieli syödä!

Toivottavasti tästä oli jollekin apua, laita ihmeessä mitä sun mielestä listalle pitäisi vielä ehdottomasti lisätä. 👊