HARJOITUSOHJELMAT


BAR MUSCLE UP - OHJELMA

BAR MUSCLE UP -harjoitusohjelma on simppeli, mutta tekee juuri sen mitä pitääkin. Saavutat ensimmäiset bar muscle upit ja samalla leuanvetosi ja dippisi ovat kovemmassa kunnossa kuin ikinä. Tästä ohjelmasta on turhat kikkailut riisuttu pois - tässä on KAIKKI mitä tarvitset.

Tässä Muscle Up harjoitusohjelmassa harjoitellaan systemaattisesti 2-3 kertaa viikossa BMUN tekniikkaa ja sekä voimaa yläkroppaan erilaisten progressioiden avulla.

Riippuen lähtötasosta, tulet saavuttamaan ensimmäisen BMU:n 1-4kk sisällä tämän ohjelman avulla. Ohjelma soveltuu hyvin extraksi wodien lisäksi. Suositus on tehdä harjoitukset omana harjoituksena.

Harjoituksia viikossa: 2-3
Harjoitusten kesto: 30-40MIN
Ohjelman kesto: 3-4kk

VAATIMUSTASO:
5 Raakaa leuanvetoa. 

Jos et täytä vaatimustasoa, aloita "LEUANVEDOT & DIPIT NOUSUUN" -Ohjelmasta. Nämä molemmat harjoitusohjelmat on suunniteltu kokonaisuudeksi, eli mikäli et vielä täytä BMU-ohjelmaan vaatimustasoa, on hyvä aloittaa Leuanvedot & dipit nousuun -ohjelmasta, jonka jälkeen olet valmis siirtymään BMU-ohjelman pariin.

Kun olet suorittanut maksun, laita viestillä maksutiedot: ville@villeviikinki.fi ja lähetän ohjelman sinulle. 


LEUANVEDOT & DIPIT NOUSUUN - OHJELMA  

LEUANVEDOT & DIPIT NOUSUUN on voiman hankintaan perustuva harjoitusohjelma, johon ei ole vaatimustasoa. Tämä on sinulle joka tarvitset voimaa ylävartaloon tai sinulle joka et saa vielä yhtään toistoa kummastakaan liikkeestä. Tämä voimaohjelma on kehitetty myös niitä varten, jotka saavat edellä mainittuja liikkeitä tehtyä alle 5 toistoa.

Tämä harjoitusohjelma sekä yllä oleva BAR MUSCLE UP-ohjelma ovat suunniteltu kokonaisuudeksi, eli tästä ohjelmasta on hyvä jatkaa BAR MUSCLE UP -ohjelman pariin.

Harjoitusohjelmassa on kerrottu kaikki mitä sinun pitää pitää tehdä saavuttaaksesi riittävät voimatasot BAR MUSCLE UP:ia varten. Sinun ei siis tarvitse arpoa mitä liikkeitä, kuinka usein/kuinka paljon.. Kaikki on tässä valmiina. Ei tarvitse muuta kuin suorittaa.

Ohjelma sisältää progressiot joiden avulla saat lisää voimaa ja sen kautta leuat ja dipit nousevat uudelle tasolle. Harjoitusohjelma on yksinkertainen ja tehokas.

Harjoituksia viikossa: 2
Harjoituksen kesto: 20-30MIN
Ohjelman kesto: 3-4KK

Kun olet suorittanut maksun, laita viestillä maksutiedot: ville@villeviikinki.fi ja lähetän ohjelman sinulle.