- EXTRAWOD -

Harjoitusohjelma toiminnallisen harjoittelun harrastajille, jotka seuraavat oman boxin ohjelmointia mutta tahtovat extraa. Niille jotka tahtovat lisää voimaa yläkroppaan jotta voivat saavuttaa haastavimmatkin voimistelu liikkeet.

Jos kuulut siihen porukkaan, joka tahtoo seurata oman boxin harjoitusohjelmaa sen sijaan että treenaisi yksin nurkassa, mutta haluaisit silti kehittää itseäsi hieman enemmän.

Kenties olet haaveillut joskus kävelevän käsillä tai saada tehtyä Mu:n? Tämä ohjelma on yksi askel lähemmäs.

Valmennuksesta ja ohjelmoinnista vastaa Ville Viikinki
#VIKINGSTYLE  


ILMOITTAUTUMINEN MUKAAN 
 14,90e/kk (Voit lopettaa koska tahansa.)

Kuukausimaksu sisältää: (14,90e/kk)

  • Harjoitusohjelman
  • Valmentajan tuen

HARJOITUSOHJELMA:

  • TREENEJÄ VIIKOSSA: 3
  • HARJOITUKSIEN KESTO: 15-30MIN

Harjoitukset sisältävät yläkroppaa vahvistavia perusliikkeitä + tukiliikkeitä. Hieno sekoitus voimaharjoittelua ja kestävyyttä.

Harjoitukset tehdään ennen wodeja/wodien jälkeen tai sitten ihan omana treeninä. 

Harjoitusohjelma muuttuu joka viikko jotta harjoittelu pysyy tehokkaana ja mielenkiintoisena. Saat seuraavan viikon harjoitukset aina sunnuntaisin. Voit hypätä harjoitusohjelmaan mukaan koska vain.  

Tavoite:

Tämä harjoitusohjelma tähtää luomaan parempaa pohjaa, keskittymällä vahvistamaan yläkropan perusliikkeitä. Saamaan enemmän leukoja, dippejä, käsilläseisontapunnerruksia jne. Koska riittävät voimatasot perusliikkeissä on kaikkien voimisteluliikkeiden pohja.
Esimerkiksi leuanvedot ja dipit eivät ole vain "harvoille ja valituille", vaan jokainen siihen pystyy järkevällä harjoittelulla.

Kerron salaisuuden: Jos et ole koskaan saanut leukaa elämässäsi ja aloitat toiminnallisen harjoittelun etkä harjoittele sen lisäksi itseksesi leuanvetoja.. Et tule todennäköisesti koskaan saamaan leuanvetoa, ellet aloita harjoittelemaan sitä omatoimisesti.


VALMENTAJAN AJATUKSIA:
Olen kilpaillut ja valmentanut lajin parissa noin 8 vuotta. Haluan jakaa oman valmennus osaamiseni ja kokemukseni jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä mitä olen itse tehnyt. Muistan itse aikoinaan tuskailleeni esimerkiksi miten pystyy yhdistämään näitä harjoituksia järkevästi, kuinka paljon pitää treenata kehittyäkseen, mitä kannattaa harjoitella jne.

Tämä ohjelma pitää asiat yksinkertaisena.

Älä odota että olet jossain tietyssä kunnossa, paras aika liittyä mukaan on nyt!

- Ville

"Voit lopettaa ohjelman koska tahansa, jos vaikka saavutat ensimmäisen leukasi ja olet siihen tyytyväinen niin voit lopettaa. Mutta jos janoat lisää niin jatka mukana."